perjantai 18. maaliskuuta 2016

Mun joukkue: Rationalz

Olen onnellinen ja kiitollinen, koska saan treenata kovaa ja kehittyä tanssijana, sekä luoda mielettömiä esityksiä upeiden ihmisten, muiden Rationalien kanssa. Samaa vaikeaa tanssipätkää jaksaa toistaa tuntikausia, kun sinua ympäröi monta kymmentä ihanaa tyyppiä joilla kaikilla on sama tavoite, timanttiset viisi sekuntia koreossa. Jokainen jäsen tahtoo haastaa itseään omasta halustaan ja tuottaa niin laadukasta settiä kuin ikinä pystyy, mutta silti tauon tullen jaksetaan vitsailla. Treenisalin sisäinen rento ja turvallinen ilmapiiri tuntuu välillä jopa epätodelliselta suhteessa siihen, kuinka haastavia pätkiä meidän tarvitsee sisäistää hyvin lyhyessä ajassa.

Meitä on moneen erilaiseen lähtöön. Loistavia koreografeja, aurinkoisia tunnelman kohottajia ja luotettavia ystäviä. Jokaista jäsentä tarvitaan.

Vaikka Rationalz onkin nuori ryhmä, olemme ehtineet kokea kaikenlaista. On ollut vastoinkäymisiä; esityspaikka on ollut aivan erikokoinen ja -muotoinen kuin on odotettu, jengiä on sairastunut esityspäivänä, joskus esityskappale on vaihtunut kaksi tuntia ennen showtimea ja vaikka mitä. Hikipisaroiden ja paniikin kautta olemme kuitenkin selvinneet näistä, ja tiivistyneet ryhmänä yhä enemmän. Pienet mutkat matkalla saavat onnistumiset tuntumaan entistäkin huikeammilta.

Odotan innolla uusia tulevia projekteja ja olen varma, että niistä tulee loistavia! Tulemme varmasti yllättämään monia, mukaanlukien itseämme.

- Joonatan Huang, Rationalz -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti